За нас

Санитапласт производствена база

Санитапласт АД съществува като предприятие от 1987 год., бивш цех на предприятие от МПБУ "Шумен". Намира се на 8 км от втората столица на България - Велики Преслав, в село Драгоево, върху площадка с площ 16 дка. Първоначално предметът на дейност е бил производство на стоки за бита от пластмаса за вътрешния пазар, като по-късно предприятието се ориентира към производство на санитарни изделия. Днес можем да предложим на своите клиенти богата гама от пластмасови тоалетни казанчета, тоалетни капаци, стоки за бита и пластмасови касетки за селското стопанство и консервната промишленост.


Основна дейност на предприятието:

Основна дейност на предприятието:

Основно преработката се извършва чрез шприцоване. Фирмата разполага с голям брой модерни шприц машини с грамаж от 50 до 3000 грама и затварящо усилие от 50 до 650 тона, всички снабдени с компютърно управление. Влаганите материали и суровини са с доказано качество и притежават необходимите анализни свидетелства.

Реализацията на продукцията на пазара се осъществява посредством мрежа от дистрибутори, покриваща цялата страна.

С високото си качество, функционалност и модерен дизайн и конкурентни цени продуктите на Санитапласт АД са утвърдени на българския пазар и са търсени в търговските мрежи

Традиция, технологичност, професионализъм, точност, лоялност, коректност в качество и цени – Санитапласт АД.

Сертификати

ISO 9001 Печат